View Single Post
Staro 01.01.2008., 20:50   #680
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ajde vidi se da si govorio iz glave a ne iz gugla
i zaboravio po meni nastavak Sezona u Ništavilu
Divine Intervention (94') prvi album sa Bostaphom..
pjesme su odlicne, taj album je tolko nabijen snagom, iako se osjeca promjena u jezgri benda odkako je Lombardo otisao "srce" benda se promjenilo, Bostaph moze slicno kucati ali ipak Lombardo je kralj..
Dittohead, Divine Intervention, 213. Sex, Muder, Art. Killing Fields, Mind Control.. skoro svaka mi je od tamo odlična..
jedino mi je zao sto sam imao prilike samo jedanput pogledati Live Intrusion i to na odvratnom VHSu i nemogu ga naci na DVDu vise..

a still reigning sam pogledao samo zato jer je to Slayer... zvuk je odvratan, svirka je ispala sranje i nastup je bio unisten tom krvlju od koje se ni činele nisu čule kako treba, a ne samo da je tim koji je bio odgovoran za kvalitetu zvuka uništio puno toga.
Još su tu i MTV-kadrovi, mjenjanje scena, truli efekti i sve to na kraju narusava kvalitetu DVD-a..

ali super stvar da su to napravili .. reign in blood je album stoljeća, nije mi zao.. bilo je puno ljudi koji su zeljeli cuti to..
a to je slayer, da odu i odsviraju samo 4 pjesme, recimo Angel of Death, Raining Blood, South Of Heaven i Seasons in the Abyss svi sretni i mogu ici kuci, publika se nema šta buniti