View Single Post
Staro 01.01.2008., 19:39   #32
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Clockanje (i to mukotrpno još) radi nekakvog osobnog zadovoljstva baš i nema smisla i daleko od toga da je zabavno.
Stani malo, jesam ja uopće na dobrom forumu?? Hmm...izgleda da jesam...
Jesi primjetio ovo: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=84746 ?
Tu se razni ljudi natječu u overc(l)ockingu, zašto?

Citiraj:
Tim više, kad pogledaš da bi ti, to osobno zadovoljstvo iskoristil za prezentiranje SuperPi rezultata diljem foruma. Kaj opet nema smisla kad Bubba tak i tak drži rekord u toj disciplini.
Pa vi ste kontradiktorni i smiješni...
Bubba ne može shvatiti (unatoč tome što ima Ph.D iz psihologije) čemu tolika procesorska snaga i kao "gdje ću je ja to iskoristit", a s druge strane se trudi obarati SuperPI rekord, dok ti misliš da bih ja tu procesorsku snagu iskoristio za qrčenje nad SuperPI rezultatom, a ne smeta ti kad Bubba to radi
Sad mi je sve jasno - Bubba se u biti boji da će ga netko skinit sa trona SuperPI rezultata

Citiraj:
Kak god okreneš besane noći provedene u traženju baš te frekvencije i baš tog napona ti se ne isplate, jer uvijek ima neko bolji.
Po toj logici je onda najbolje da odmah "stavim glavu na tračnice" (c) by Bubba. A mislim stvarno...

Citiraj:
Dok SuperUnknown to clockanje iskoristi za pametnije stvari (a koje su saznaj iz njegovog profila), pa mu tvoje osobno zadovoljstvo i anegdote s clockanjem dođu ko strip u dnevnim novinama.
Pa to je divno, i super za njega. Osobno, briga me tko za šta koristi clockanje i kakav kompjuter ima, nisam udbaš da gledam tko šta ima i za šta to koristi
Neo-ST je offline   Reply With Quote