View Single Post
Staro 01.01.2008., 18:54   #7
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
np

Ja ih nazalost nisam imao prilike poslusat prije kupnje, ali ako mozes, nista te ne kosta.

Za Pioneer-ke od ~200kn sam cuo (opet se svodi na cuo, jer sam i za HD201 cuo sam rijeci hvale) da dobro zvuce kad se spoje na integrirku. Ne znam sad napamet koji model, ali u Vemilu su ~230kn.

Ovo sto sam napisao za HD201 ne mora vrijediti i za HD202 i sl, ali po svemu sudeci je to slucaj sa svim sluskama tog tipa.

Spomenuo si usviravanje, svjestan sam toga, ali sluske su od samog starta davale ocajan zvuk. Posjedovao sam ih koja dva dana, zvuk nakon dva dana nije bio nista bolji. Jedino sto sam nabio bass na EQ-u pa su bolje zvucale.

Eh da, linija na koju sam spajao je neka jeftina micro-LG od kojih 500kn, dakle ne moze se uzeti kao referenca.

Headamp kosta puno, nekoliko puta vise od HD201, a na netu sam vidio nekoliko, neki ce reci, jednostavnih shema za DIY izradu pojacala za slusalice.

Nakon svega ovoga sam odustao od trazenja boljih sluski Mozda eventualno okusat srecu sa pajonirkama, ali nekako sam sumnjicav
SRV je offline   Reply With Quote