Citiraj:
Autor coconut
|
ove prve dvije su moje teme.... hard mi je pao iz jer nisam dobro rukovao s njim nego sam ga drzao na kutiji koju sam nosio i sa nje je skliznuo... jbg.... i kaj sad.... desavalo se i drugima.... sad vec par godina imam jedan komp i mozda sam dosao 2 puta u situaciju da trebam sloziti nesto.... ali nisam nikad jer nije bilo potrebe.... fkt sam noob i to teski za te stvari i najrade bi svaki dan slagao komponente i sve to stoji ali kako kaze panoramix.... nismo svi isti, nismo jednako nadareni, nemamo iste uvjete..... i imam 17 godina.... niti windowze ne znam instalirati jer to nikad nisam radio... ali za sve postoji put.... i covjek uci dok je ziv te i na svojim pogreskama.... nisi se ni ti rodio sveznajuc... sigurno nisi solo slozio prvu komponentu mozda i jesi tko bi ga znao.... zato da ne mucim sogora ili nekog treceg odnosno da se ne zbrukam pitam dobro ljude tu sa foruma jer kolko sam skuzio medu ostalim za to i forum sluzi.... zato se nadam da cu citati ovaj forum saznati i nauciti vise stvari....
no tude neznanje i nesreca su uvijek najsmijesniji i najzabvanijui.... jer smo ljudi.....
U ime svih nas malih hvala PANORAMIXu
edit: i dosta ovh tema cije linkove postate tu ljudi postaju zbog nesigurnosti a ne zato sto ne znaju.... ja znam puno stvari koje sam tu procitao a i na drugim mjestima ali sta mi to znaci kad to u praksi nikad vidio nisam a kamoli napravio

.... jer sigurno ne zelim napraviti nesto sta nikad napravio nisam prije u zivotu pa s****at se za dosta para jer kompovi nisu bas najjeftiniji kad mogu pitati nekog tko je iskusan i zna o cem se radi.... jer kad ti netko nesto pokaze lako je to tebi ponoviti drugi, treci put kad znas o cem se radi nego kad moras na sljepo prvi put.... jer da bi spojio komponente ne treba neka prevelika inteligencija.... ja nisam pustolovni duh da idem na svoju ruku raditi pa bolje da vas pitam.... bar sam do sad mislio da je bolje ali ima ekipe koja se ruga i kojoj je to smijesno.... sta bi vi tek radili djeci koja ne znaju za mobitel ili nesto najbanalnije.... pa vi bi tad bili najsretniji na svijetu.... ali to sto se vi rugate ne znaci mi ama bas nista jer niste nikakav faktor u mom zivotu... niti vas ne znam... znam vas samo preko izmisljenih nickova, cak nekad niti nisu izmisljeni nego ukraden, kopiran.... sto je po meni zalosnije od ne znanja....