View Single Post
Staro 31.12.2007., 21:14   #60
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
A sto je to "sve"? Jesi probao mozda opalit pretragu nekog fajla? Otvorit Photoshop pa radit? Pa otvorit neki video? Pa gutaca resursa After Effects? Pa uz to otvorit jos hrpu stvari paralelno? Mislim da ni XP kao takav nema sta traziti pored OS X-a, a kamoli Vista. Ne budi smijesan, znam kako radi OS X a kako rade XP-i na istom stroju (MacPro)... nakon dugotrajnog rada u OS X-u dignut XP-e je smijesno. A kamoli poluproizvod zvan Vista koji nema ni svoj FS kako spada, a bio je obecan izmedju hrpe drugih stvari...
Nisam mislio na OSX vs Win što se tiče multimedia, tu se u potpunosti salžem s tobom. Ali što se tiče XP vs Vista , XP je lošiji. Find u Visti radi vrhunski pogotovo one lokacije koje su već prije bile indexirane! Kopiranje je sporo i to dobro znam. Što se tiče igara mogu one generalno imat manji FPS ali meni uvjerljivo bolje idu na Visti nego na XP-u. Što se tiče Photoshopa ja se samo ponekad snjim služim jer mi nije toliko potreban trenutno, a ti se sigurno s njim koristiš za posao tako da ja nemogu donosit ocjene o onom što ne koristi tako profi kao ti!
Baja 001 je offline   Reply With Quote