View Single Post
Staro 31.12.2007., 02:19   #3
Torla
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
5000+ X2 Black Edition je bolji izbor, a pošto namjeravaš clockati ne bi bilo loše da na Overclocking podofrumu baciš pogled na vodič za clockanje. Ako ti nakon detaljnog čitanja i proučavanja i dalje ne bude sve jasno, onda jednom od tri autora spomenutog vodiča, kak si i sam rekel, ponudi određenu svotu, pa ti slože kaj trebaš.

Kaj se tiče cijele konfiguracije, komotno si moreš zeti i referentnu verziju 8800GT kartice, čisto radi toga da ne bacaš novce na ove overclockane modele. Kad budeš tak i tak clockal (ili budeš nekome platil), a onda moreš i doma taj referentni model naclockati na taktove (a i dalje od) ovog odabranog MSI-evog OC primjerka. Ili otpišeš tu 8800GT karticu i u razmatranje staviš recimo HD 3850 512MB ili HD 3870 modele. Za hard disk si moreš pogledati Hitachi, Samsung ili Western Digital, možda čak i da zemeš 500GB ili dva, pa si miran (jedno vreme). Pošto spominješ neograničenost u budžetu, clockanje i gaming, pitanje je vremena kad sve ovo kaj si složil, zamijeni neki Intelov plaćenik iz E4000, E6050 ili Q6000 arsenala koji rukom pod ruku šeće s Ballistix memorijom i X38 pločom.
Hvala na odgovoru.
No naime nisam tocno razumio ovo zadnje...usmjeravas me na potpuno drugaciju konfiguraciju???Intel, druga Mb i drugi Ram??? ili...
Torla je offline