Citiraj:
Autor RisingPower
Oprostite ako je već negdje bilo govora o ovome jer ja ništa nisam uspio pronaći i zato otvaram novu temu  Zanima me kako neki laptopi sa SATA diskovima omogućavaju bezbolnu instalaciju windowsa xp bez umetanja posebnih drivera i / ili kopanja po BIOS-u? Znate li zašto je to tako, dok je na nekim drugim lapovima instaliranje win xp prava noćna mora?
|
imao sam problema sa SATA II diskom i nisam znao da mu trebaju driveri koje mi je nakon velikih muka i trazenja jednostavno snimio frend na fopi i od tada nemam problema sa tim ali sam kasnije nabavio jedan cd sa xp i sp2 te uglavnom svim potrebnim driverima za bilo kakvo i bilo koje racunalo di samo pokrenes cd i on sve sam odradi do samog koristenja. nema podesavanja ni tipkovnice ni jezika ni nicega. nesto nevjerojatno sto je slozija neki haker iako san to masno i platija ali radi bezprijekorno. frend je kupija prijenosno racunalo koje nakon instalacije xp nije htjelo podici windovse i ubacili smo taj cd i ostali van sebe. sata i ostala sranja sad su nepoznata
gonzales8888@gmail.com