View Single Post
Staro 30.12.2007., 18:42   #57
ejSid
Lunatic
Moj komp

ejSid's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Znam da je ovo jako staro, ali nisam mogao izdržati da ne odgovorim pošto sam tek sada pročitao.

Citiraj:
Autor Juggernaut Pregled postova
Oružja? To mi najbolje, treba znat ciljat rail ili snajp su deadly, dok za puške i rafale kak i za strogovska rafalna oruzja nemrem to reć.
Sve puške su jednako deadly i sve ovisi koju funkciju trenutno obavljaš, ako braniš npr. generatr u prostorijici gdje stanu tri Strogga i tri GDF-a, naravno da nećeš uzet sniper ili rail.

Citiraj:
Najbolje mi kod GDF-a oderat Hammerom ,
Hammer, odnosno Dark Matter Cannon kod Stroggova nije baš nešto, istina je da napravi veliku štetu i potamani sve što je na mapi na mjestu udara, ali da pogodiš više od 2 čovjeka s njim treba imati velike sreće, zato je bolje Artillery Gun/Rail Howitzer koji ispali 10 projektila pa ima više učinka nego jedan Hammer/Dark Matter.

Citiraj:
a kod Strogova mi je najbolji Cyclops a.k.a walker.
Cyclops je ime oružja odnosno velikog robota, a ovo walker je samo mod u kojemu može "radit", postoji walker i siege mod. U siege modu brže reloada plasma cannone i manje energije gubi kod udara nekog oružja.

Citiraj:
Dok si u bilokojem vozilu od GDF-a stisni tipku za sprintanje zakon za videti, pogotovo sa Huskyem.

To je moguće i sa Stroggovim vozilima, npr. oko Hoga se stvara štiti i ako se zaletiš i u titana možeš ga razbit. Jedino cyclops nema tu mogućnost, i kod icarusa ta tipka znači letenje.
ejSid je offline   Reply With Quote