Tema: gordian knot
View Single Post
Staro 11.03.2004., 17:11   #16
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Costa

Malo smo zabrijali koliko se meni vidi, a bar je ovo stvar koja se cini tako ocita jer ljepljenjem gubis cak i na kvaliteti prikaza titla
joj a to mi puno znaci .

inace kad se radi na 2 CD-a stvarno je znaemarivo a gubitak kvalitete titla stvaro nije vazan.

to kaj Pero Peric oce tak ili onak nek si kupi DVD ko ja pa nek si sam slaze titlove kak hoce. znaci kad delam za sebe ili kad trebam posuditi film frendu svima je ok i nitko se ne buni.

inace da dublje ne ulazimo u raspravu jel bu zavrsilo samo cu reci na kraju jednu stvar koja mi se cini bas prigodnom za ovu temu. titlovi u posebnom fileu i njihovo konfiguriranje slaganje ili kaj vec hoces ti je slicno ko kad kupis ves masinu sa sto i jednim programom i nacinom pranja a na kraju opet koristis samo jedan ili koji ti trebaju te samo bacas pare i vrijeme. dakle sto jednostavnije to bolje i da se imas manje za muciti a to se najbolje rjesava ljepljenjem titlova. naravno napredniji hoce u posebnom tak da kad gledaju film mogu milijon puta pomaknuti titil iili promjeniti velicinu fonta samo da vide kak to izgleda.

no dobro sad kad smo to rijesili. ja jos ne ljepim sve titlove ali kad gkont ne sere koristim priliku i to napravim. pozdrav!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote