View Single Post
Staro 30.12.2007., 13:50   #52
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
ja sam zaboravio rec da ce izvor slike za tu plazmu bit solidna antena na zgradi - i obicna , zemaljska ,i satelitska . dakle treba mi samo digitalni reciver (ak sam dobro shvatio) , zato sam mislio mozda ga neki vec imaju u sebi.

Citiraj:
pa ja LG-a u kuću ne bi, a njegova prednost što ima dvbt, ne znam.. inače DVB-T (terestrial- ili ti zemaljski digitalni signal) a DVB-S (satellite - znači satelitski signal, ili ti kod nas "satelitska televizija), znači imao bi kao bolju sliku preko DVB-T, no i s kvalitetnom antenom se može i iz običnog analognog signala izvuć jako dobra slika. Ukratko, Ne, sa DVB-T tunerom ne možeš gledati satelitsku.

ok to smo rijesili , dvb.t nije a must have , slika mi je i ovak ok.ma meni se to sve zmotalo u glavi kad sa kupovo tv akrticu za komp spomimnjo se isto nekakvi dvb-t , to je valjda to isto ..
Citiraj:
37" u Full HD nema, tek 42" no ipak mislim da ih nema za 10k kn.. ili možda i ima, nisam baš pratio nove modele. Ako si možeš financijski priuštit uzmi FullHD ekran, no ako ti je puno, nećeš pogriješiti ni kupnjom 720p ekrana. provjerena kombinacija (Panasonic 37PV70 ili 42PV70).
link 10 799 kn
jel to FULL HD ili samo markentiski trik?

Citiraj:
e ovo probaj biti malo precizniji, što ti smatraš kućnim kinom? set koji se sastoji od AV receivera, DVD palyera, 5-6 zvučnika + subwoofer, ili misliš na one "5.1 kućno kino" od 5 malih satelita i nekim all in one dvd playerom sa nekim jadnim subwooferićem?
all in one player sa "nekim jadnim subwoofericem"
a spreman sam dat tak do jedno 1500kn za to.bitno da ima up-to-date konektore, ok zvuk , i podrsku za divx/xvid. .netreba mi nista esktra kaj se tog tice..

@fanatik
isti link koji sam iznad naveo u ovom postu..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote