ja sam zaboravio rec da ce izvor slike za tu plazmu bit solidna antena na zgradi - i obicna , zemaljska ,i satelitska . dakle treba mi samo digitalni reciver (ak sam dobro shvatio) , zato sam mislio mozda ga neki vec imaju u sebi.
Citiraj:
pa ja LG-a u kuću ne bi, a njegova prednost što ima dvbt, ne znam.. inače DVB-T (terestrial- ili ti zemaljski digitalni signal) a DVB-S (satellite - znači satelitski signal, ili ti kod nas "satelitska televizija), znači imao bi kao bolju sliku preko DVB-T, no i s kvalitetnom antenom se može i iz običnog analognog signala izvuć jako dobra slika. Ukratko, Ne, sa DVB-T tunerom ne možeš gledati satelitsku.
|
ok to smo rijesili , dvb.t nije a must have , slika mi je i ovak ok.ma meni se to sve zmotalo u glavi kad sa kupovo tv akrticu za komp spomimnjo se isto nekakvi dvb-t , to je valjda to isto ..
Citiraj:
37" u Full HD nema, tek 42" no ipak mislim da ih nema za 10k kn.. ili možda i ima, nisam baš pratio nove modele. Ako si možeš financijski priuštit uzmi FullHD ekran, no ako ti je puno, nećeš pogriješiti ni kupnjom 720p ekrana. provjerena kombinacija (Panasonic 37PV70 ili 42PV70).
|
link 10 799 kn
jel to FULL HD ili samo markentiski trik?
Citiraj:
e ovo probaj biti malo precizniji, što ti smatraš kućnim kinom? set koji se sastoji od AV receivera, DVD palyera, 5-6 zvučnika + subwoofer, ili misliš na one "5.1 kućno kino" od 5 malih satelita i nekim all in one dvd playerom sa nekim jadnim subwooferićem?
|
all in one player sa "nekim jadnim subwoofericem"

a spreman sam dat tak do jedno 1500kn za to.bitno da ima up-to-date konektore, ok zvuk , i podrsku za divx/xvid. .netreba mi nista esktra kaj se tog tice..
@fanatik
isti link koji sam iznad naveo u ovom postu..