View Single Post
Staro 30.12.2007., 12:21   #994
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor mad max Pregled postova
tako je to kad covjek vec odluci koju ce plocu uzet bez obzira na to kakve preporuke dobi, samo neznam zasto onda otvaranje threada ovdje? radi dosade?... ja MSI nebi stapom dirao...
Evo ga na, pa odlučio sam ali ne još definitivno, a kažeš bezze sam otvarao novu temu, pa nisam, hebi ga svako malo netko na forumu govori problemi ovi problemi oni sa ovim ili onim pločama, ja sam recimo pročitao noćas ovo http://www.bit-tech.net/hardware/200...p35_platinum/1
slobodno i ti pročitaj ali detaljno pa mi onda reci da sam bezze nešto pitao, gle ja se informiram, žao mi je ako sam te u bilo kojem pogledu iznervirao, ali vjeruj mi da mi nije bila namjera ikoga iritirati već ako je ikako moguće doći do korisnih informacija, evo ti kažeš nebi MSI štapom dirao a netko drugi mi kaže nebi Gigabyte! Tako da mislim da nije uredu da me tako napadaš!
Oprsoti još jednom ako si se našao uvrijeđenim mojaom temom ali nije mi bila namjera ikoga vrijeđati!

Evo još jedan mali edit, kao što reko nisam još konačno odlučio i ako mi bilo tko nađe neki review a i ja ga tražim gdje mi piše da ovaj svoj vetn nemogu staviti na MSI-evku onda ću si kupiti Gigabyte-ovu DS4!!!!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline