View Single Post
Staro 30.12.2007., 01:23   #653
fratartucko
Just married!!!!

fratartucko's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor MetallicA Pregled postova
joj kak mene opet zivcira dok uvjek netko ima nesta za prigovorit ajde molim te slusaj koji glas ima pogledaj(poslusaj) si negdje ovu "uvodnu" solazu ....little wing od đimija je puno jednostavinij od ovoga a za gitarista nitko cuo nikad nije....hm...di je tu heavy metal?

i da ajde mi pokazi neki bend DANAS koji svira takvo nekaj...ili nisi skuzio koji je datum ovog a? 1985
Da ne ispadne flejmanje ili nešto slično, samo da napomenem da je dotični band krenuo na turneju prošli mjesec, i dečki su oduvijek svirali heavy/thrash, sa natruhom nekakve progresive. I nemam ni najmanje namjere uvrijediti nikoga, samo iskorištavam svoje pravo da se izjasnim o dotičnim reunionima. Zar nisu forumi i izmišljeni da se izražavaju mišljenja, ali i poštuju tuđa, što na žalost često nije slučaj.
@LAcy- potpunosti se slažem sa tobom, mislim da je dobra glazba neovisna o žanru kojem pripada, što dokazuje i Amy Winehouse, koja je zadnjih pola godine stalno u mojoj playlisti, uz ine izvođače van žanra metala(da ne nabrajam nepotrebno).
@marko_1- Slušam glazbu koja mi se sviđa, trenutno In Flames, nakon njega Gnarz Barkley, a od pojma ćru mi je zlo, to ostavljam gnjevnim emo tinejdžerima da rasprave među sobom.
Stvarno mi nije namjera vrijeđanje nečijeg glazbenog ukusa, nema smisla da rasprava preraste u prepucavanje, ipak smo mi metalci tolerantna stvorenja, zar ne?
@SniperWolf- i ja sam se veselio, dok nisam skužio da je jedino Dull Boy nova pjesma, a ostatak albuma demoi i live verzije i jedan cover(od Stinga čini mi se), a ništa opet čekanje, dok ne izađe prava stvar
fratartucko je offline   Reply With Quote