Citiraj:
Autor kyz0
McG, kolko sam ja tema vezanih u 8800gt otvorio? Ajde broji.
Jesi?
Tako je, niti jednu, niti ne planiram, sve što imam napisat sam napisao u postojećim temama.
Ali mi nije jasno od kuda takva alergija na nove teme na ovom forumu? Pa pustite ljude da pišu što žele (dok ulazi u okvire i pravila foruma)!
|
Sam ja di spomenul tvoje teme i to dal si otvoril jednu o G92
? Nisam, niti sam se toga dotaknul u svojem postu. Vidiš i sam spominješ da si ono kaj si imal za reći, rekel u postojećim temama, a onda se čudiš otkud alergija za novim G92 i RV670 temama. Nije alergija, kolko zatrpavanje foruma i stvaranje nepreglednosti. Ono u čemu je problem da su od 100 takvih tema, 90 čistih klonovi. S istim ili sličnim postovima i ljudima koji su se u njima našli raspravljati. I onda dolaziš do toga da moraš pobrisati masu takvih tema na RSSu da bi opće došel do onoga kaj ima smisla čitati.
Citiraj:
Autor kyz0
Ova tema, možda čak i za razliku od nekih drugih može biti svrsishodna. Uopće nebitno što ja imam ili nemam tu karticu, možda će nekoga stvarno zanimat kakve su sve temp te kartice pod određenim hlađenjima. Pa da i sam može odlučit što mu je isplativo, ili uopće financijski izvedivo, sve napisano na jednom mjestu.
|
Da bila bi to odlična tema i sve na mjestu i pregledno da ljudi nisu sve to već napisali u ostalih 500 tema otvorenih tokom prethodnih mjesec i pol dana. I onda vide takvu temu i reko ajde da još jemput stavim
screenshot 3DMarka, pa na kolko sam clockal, itd. Čemu, ako je već to napravil i napisal masu put diljem drugih tema. Zbog takvih i svih onih koji su otvorili G92 teme, je ova odma u startu izgubila na zanimljivosti.
Citiraj:
Autor kyz0
Možda bi i sam napisao svoje rezultate da nisam pročitao da je tema već otišla u 3pm počevši sa tvojim postom, pa Gilbert, Razer, mislav, tutix... sve redom "poznata" imena ovog foruma, koji očito nisu naučili što znači flejmanje.
|
Pa napiši, ko sam ja da te sputavam u sudjelovanju na ovoj temi. Daleko od
poznatog imena koje navodiš. Ja sam niko i ništ, niko i ništ koji je o sebi samome stvoril iznimno negativno mišljenje. Kao takav ja jednostavno nemrem biti razlog za tvoje nesudjelovanje u ovoj temi.