View Single Post
Staro 29.12.2007., 18:18   #292
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kaj ako imamo curu, kaj ako masturbiramo, kaj ako smo opušteni, kaj onda? To kaj ti imaš tu karticu, pa se nalaziš uvrijeđen i prozvan kad se prigovori na još jednu G92 temu, to je tvoja stvar. Isto kak mi ne čitamo G92 teme, jer je sve na isti kalup, isto tak ti moreš nas prijaviti da spammamo po tim temama. Pokupili budemo ban, a vi možete dalje nastaviti o G92 i svi sretni i zadovoljni.
McG, kolko sam ja tema vezanih u 8800gt otvorio? Ajde broji.
.
.
.
Jesi?
.
.
.
Tako je, niti jednu, niti ne planiram, sve što imam napisat sam napisao u postojećim temama.

Ali mi nije jasno od kuda takva alergija na nove teme na ovom forumu? Pa pustite ljude da pišu što žele (dok ulazi u okvire i pravila foruma)!

Ova tema, možda čak i za razliku od nekih drugih može biti svrsishodna. Uopće nebitno što ja imam ili nemam tu karticu, možda će nekoga stvarno zanimat kakve su sve temp te kartice pod određenim hlađenjima. Pa da i sam može odlučit što mu je isplativo, ili uopće financijski izvedivo, sve napisano na jednom mjestu.

Možda bi i sam napisao svoje rezultate da nisam pročitao da je tema već otišla u 3pm počevši sa tvojim postom, pa Gilbert, Razer, mislav, tutix... sve redom "poznata" imena ovog foruma, koji očito nisu naučili što znači flejmanje.

Citiraj:
Ovaj prvi prijedlog ti je sasvim u redu, a ovaj drugi - ne bih banao sve, nego samo koji su zaslužili to - a ima ih. I malo da se upristojiš, nisi na LJESU, nego si na pristojnom forumu koji se bavi računalnom tematikom. Rišpekt.
Nisam vam psovao, niti nešto posebno vrijeđao već mislio stvarno ozbiljno. Ako misli netko da je to za ban - neka. Mislim da će se svi složit samnom da radnje koje sam naveo doista opuštaju živce - i to instantno

Kažeš forum se bavi računalnom tematikom? Erm, a istina... valjda i flejmanje i spamanje spada pod računala...

(ps, sorry autoru teme, valjda će doć mod i odradit svoj posao (obrisat još jednu G92 temu, NARAVNO))
kyz0 je offline   Reply With Quote