View Single Post
Staro 29.12.2007., 16:16   #6
znj
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
@Bravo
srezao si mi neke glavne komponente ali su ubacio G11 i MX518
a rekao sam da me uber gaming periferija bas i ne privlaci jer ne vidim potrebu, jesam gamer, ali takav bas i ne, ovo ostalo mi se svidja osim kucista

btw, malo prije sam bio u ve-milu i uzeo predracun za 3870 pcs, tako da je i to rjeseno, to je jedina u ponudi i nije mi se dalo cekat vise od mjesec dana za sljedecu posiljku kolko sam ceko za ovu :|

imam par pitanja u vezi proca, dal se q6600 zaista tolko grije?? on dolazi sa box hladnjakom i mislio sam da ce mi bit dovoljno, htio bih cuti jos par misljenja ^^

i takodjer bih htio malo vise cuti o napajanju, nisam neki expert no mislim da mi 400w ipak nije dovoljno (vjerojatno ste u pravu i je, ali second opinion ^^)

ipak sam odlucio uzet 4Gb 800mhz, ova xtc je preskupa i mislim da mi ne igra veliku ulogu u preformansama

eh da, zaboravih reci, komp je za igranje

EDIT: jos jedno pitanjce u vezi HDD, vidim da ovaj Hitachi model ima manji cache, i opet ja sumnjicav kakav jesam me zanima hoce li mi to BITNO usporavati ista? (ako je nekakva zanemariva brzina onda cu uzet ovaj, ali ako mi jako uspori drzat cu se svog)
znj je offline   Reply With Quote