View Single Post
Staro 29.12.2007., 13:57   #1
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Angry Data loss! Pa kako je moguće?

Jučer popodne skinem ja Tweak UI kako bih se riješio da se ne moram stalno logirati na account već da mi sam uđe u Windowse bez odabira accounta. I tako sam se malo igrao sa kvaćicama u Tweak UI-u s time da mi je PC bio upaljen cijeli dan jučer, znači nisam ga gasio i palio nego kako sam ga sada danas popodne upalio - vidim nemoguće! Nemam više ništa na kompjuteru! Nemam nijedne pjesme u My Music, slike, videa, nemam apsolutno ništa! Jedini account mi je bio "Alen" i kako sam jučer dirao po Control Panelu i Tweak UI - valjda je negdje nestao, mislim da nije moguće da je izbrisan, pošto ako se sjećam dobro, zauzeće na HDD-u je bilo prije isto kao i sada! I Call of Duty je nestao, Winamp, svih 10GB pjesama Windowsi kao da su napravili sam account "Administrator" (jer ja ne vidim nigdje svoj stari udomaćeni "Alen") i imam onaj feeling kada su friško instalirani pa počinje tek procedura instaliranja drivera (za VGA su instalirani!) i podešavanja sitnica! Ukratko, postoji li ikakva šansa da "oživim" svoj stari account? Da mi se vrate svi podaci/slike/pjesme/winampi/msn-i? Slika govori 1000 riječi, to sada ovako izgleda, a prije sigurno nije! Šta da radim, kako da vratim stare podatke?

http://img184.imageshack.us/my.php?i...appenedkt7.jpg
ALiEN17 je offline   Reply With Quote