29.12.2007., 12:47
|
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor alengrosevic
Ovak, igral sam doticnu igru na multyu i dosao do levela 29 te sam bio prisiljen reinstalirati sistem. prije toga sam direktorij players sazipao i spremio na drugi disk. nakon reinstalacije sam instalirao igru, stavio zakrpu 1.4 (prije je bila 1.3) i u direktorij players otpakirao sadrzaj. Kad sam nakon toga usao u igru i pisao je neki error, bla bla bla i kao mora se profil resetirati i vratiti na 0, znaci bez XP-a  . Probao sam i stvoriti jedan lijevi profil i ovoga raspakirati kraj njega pa odabrati u igri drugi profil (zeljeni) da ga loadam ali bez uspjeha, uvijek ista poruka.
Jel ima nade da taj sacuvani profil loadam, jer mi se ne da sve ispocetka prolaziti, vec sam si oruzja nastimao i sve...
thnx
|
Nisam siguran ali mislim da ne jer si promjenio verziju sa 1.3 na 1.4.
Inače ako se napravi backup config_mp i mpdata trebalo bi raditi.
Citiraj:
Autor Tri upitnika
pozdrav,
imam jedan problem kaj se tiče multiplayera...
nabavio ja igricu,idem si instalirat,sve super,i reko,ajd idem prvo preć single,neću ni otvarat multi dok ne predjem single,i sve u redu, u jednom danu sam prešao singleplayer,i onda odo ja upalit multi,i dogodilo mi se ono kaj mi se već prije dogadjalo na nekim programima....a to je: kliknem 2 put na ikonicu,i onda se onaj pješćani sat pokaze odma(kao da ide otvarat igru),ali u roku jedne sekunde nestane pješćani sat,i ništa....komp šuti,kao da mu nisam reko da otvori igru,...samo miruje....neće upalit....to mi se dogadjalo na hrpu igrica prije,ali i na programima...ne znam dal se to vama dogadja? i šta to je? kako to riješit
|
Možda reinstall windowsa....
|
|
|