View Single Post
Staro 29.12.2007., 11:44   #50
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
@jurbAs.. da, 971p je solidan monitor, ALI da ga imam odmah bi ga zamjenio za 190p7es ili lp1965 posto je p-mva matrica daleko superiornija pva matrici, mozda ne po prikazu gdje su jednake, ti monitori imaju vise manje identicnu sliku, ali po odazivu matrice (ne onom response time-u koji je doduse i bolji kod mva matrica sto je manje bitno jer su svi dovoljno niski vec lagu kod prikaza pva ekrana). taj monitor je i u svoje vrijeme bio samo pristojna kupovina, nikad izvrsna, bez daljnjega da izgleda jako dobro, al nemoj se zavaravat ipak! (+ kontrast 1500, 3000, 5000, nesto sedamnajsto sto samsung deklarira LOL)
ovo za kontrast cu ti reci samo jednu stvar imas dva kontrasta dinamicki i obican dinamicki je 3000 5000 8000 itd marketing ovaj monitor ima 1500 100% sto se tice respose time meni je odlican radi toga sto nemam ghostinga ni nikakvih drugih problema po tom pitanju niti u igricama mi se muti slika radi ghosting niti ista.... tako da 6ms ali ne gray to gray nego obicnih 6ms ako se ne varam

svi PVA monitori imaju boljku response tima tako da me malo strah kupovat dell-a ali svejedno kad vidim kako mi ovaj radi mislim da problema ne bi trebalo biti tako ni sa ovim asusom defintivno ga treba kupit

moj monitor je precjenjen i ne vrijedi tih para jakooo puno placas dizajn i ime. makar samsung u zadnje vrijeme se bazirao na TN matricama i nemaju posteni monitor VA matrice (a da ne kosta malo bogastvo) niti IPS sto je steta
jurbAs je offline   Reply With Quote