View Single Post
Staro 29.12.2007., 04:04   #1
znj
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Konfa, ve-mil, sastavljena-promjene i savjeti u vezi s njom- cca 8500kn

Dobar dan svima, evo moj prvi post i ujedno i tema...
da se sad ne bi netko zaletio i rekao mi da malo prosvrljam prije nego sto postam, vec dulje vrijeme CITAM na forumu, i informiram se i time sam dosao na ideju da vas pitam za sastavljenu konfiguraciju..

SVE MORA biti iz Ve-Mil, to mi je jedina mana
naime trenutacni budzet na slici je nekakav limit, monitor je uracunat i molio bih bez ekstremnih gaming tipkovnica i miseva.. oni su mi najmanja briga

http://img167.imageshack.us/my.php?image=konfapg7.png

promjenjivo od svega ovog je RAM, HDD, MBO, ovim ostalim sam vise manje zadovoljan i mislim da nije potrebna promjena no ako STVARNO mislite da nesto ne stima, otvoren sam za sve savjete jer ipak se radi o velikim novcima i ne bih zelio nekakve glupe greske.

Jedna stvar me znaima vezana uz HDD, naime RAID sa 160, da li mi treba il da jednostavno ostavim 320?
i vjerujem sto cete primjetit jest cijena memorije, brzina 1066... sad nisam u to posve siguran ali ipak bi zelio znati, ima li brzina i FSB (jednaki su) toliko velik utjecaj na preformanse? ili da ipak uzmem sporiju no jeftiniju memoriju? to me nekako i najvise muci

unaprijed hvala na svoj pomoci i molio bih bez flamanja, bez obzira kolko moji postovi bili glupi ili neciji tudji..

EDIT: komp je za igranje, DULJE vrijeme se nece mijenjat, tako da jace komponente su mi vazne, bez obzira sto ce me opalit po dzepu

Zadnje izmijenjeno od: znj. 29.12.2007. u 16:17.
znj je offline   Reply With Quote