evo samo da kazem iskustvo sa PVA matricom prije 971p monitora koji danas kosta nenormalnih 4400kn (ja ga platio 4000kn) prije 1god monitor je i danas najbolji 19'' monitor i tesko je naci zamjerku na njemu... ovako prije toga imao sam 930BF koji je i danas u obitelji i imam 971p jedan do drugog razlika u prikazu slike ko nebo i zemlja PVA matrica ima odlicne boje a kontrast da ne govorim i to je jedini monitor na trzistu sa 1500:1 kontrastom u rangu od 19'' koliko ja znam.... lega mi ima 226BW monitor prekrasno izgleda sve 5 ali ljudi monitor bljesti u tami em sto mu je kontrast malo zeznuti ma jooj nadem 101manu na njemu (dobro meni je bitan i kut gledanja tako da....) ali hocu reci da ako moram birat izmedu PVA i TN.a definitivno PVA jer je on namjenjen multimediji sto mi je primarna svrha monitora. e sada glossi premaz koji asus obozava koristiti je dvosjekli mac npr ja radim uvijek u mraku samo monitor gori ali mnogi rade sa nekim svijetlom a to stvarno zna biti iritantno (nisam vidio taj monitor ali vidio sam asusove laptope sa tim glossi premazom) nije to toliko strasno!!
btw 20'' VA monitor ispod 3500kn je best buy sigurno jer tesko ih je nac ispod 3500kn ja sam svoj masne pare platio ali i dan danas vrijedi svake kune i ne bi ga mjenjao ni za 30'' samsungom sa TN matricom!!!!!!!
jedva cekam prvi mjesec da si nabavim 24'' della

(makar ce i dalje pokraj njega stajat 971p )