View Single Post
Staro 29.12.2007., 03:18   #829
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
bio sam prije mozda tjedan dana u HGspotu u Mandiju!!! i stalno da cu napisat ovo i uvijek zaboravim!
evo ovak isao sam si kupit CD-e..uglavnom na blagajni stoji Majka sa kucistem u kutiji i vraca ga i govori prodavacu kak ne radi, prodavac otvori kutiju...okrene ju i na kutiji sljedeca stvar.... komp ima integriranu karticu (plavi VGA konektor) i ima jos jednu spojenu dolje nize (plavi VGA konektor i bijeli DVI konektor) i pita ju frajer u koji ste VGA konektor spajali? i Majka nezna i pozove svoju djecu i dolazi neki decko cca 18 godina kapa do ociju, lanac neki frajer neki i neka treba s njim...i pita frajer njih u koji su utor spajali decko mu veli u ovaj gornji od integrirane i frajer mu veli da je morao spojiti u doljnji jer kad je druga kartica ukljucena komp diseabla integriranu i sve ide preko ove spojene:
e sad HIT kaze mu decko i njegova cura : NE, mi smo probali!!!! isprobavali smo 2sata!!!! ne ide!!! ne radi!!!!
nisam se mogo suzdrzat, umro sam tamo, prodavac se smijesi i gleda mene, nisam se mogo suzdrzavat umiro sam tamo!!!
i sad prodavac odnese komp iza da vidi. mozda je komp fakat u kurcu
hehe i sad ja velim njima: Čuj, nije moguce da nisi mogao spojiti u doljnji plavi konektor kad je ISTI kao i ovaj gore!! ahahah, i oni meni opet ono ko i prodavacu, ne ide, mi smo isprobavali!!
i prodavac je dotad spojio iza komp i pozove decka!!! i pokaze mu da isti kabel ide u ta dva konektora i da je jedina razlika da na doljnjem plavom konektoru radi!! hahahahah, i decko suti, izade van, gleda u pod, pita ga Mama sta je bilo, decko suti i dalje gleda u pod....ja ga gledam smijem se...neznam kaj bi drugo,,, i onda sam ja doso na red )
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote