View Single Post
Staro 28.12.2007., 21:28   #13
Japac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Hm, zasto banda to ne napise u uputstvu za disk? Ne, oni ga prodaju, ono, koda da kupis kruh! Jel tesko mali listic napisati, opisati instalaciju, navesti probleme, rjesenja... ovo je ustvari slucaj za drustvo za zastitu potrosaca! Cak mi ni sarafice nisu dali, a nekad kad si disk kupovao, dobio si sve, i kabel i sarafe i sve! Sada sve moras posebno kupiti!
No dobro, znaci na sata 1.. hm.. ukljuciti ga negdje na novu plocu, i onda? Opcije sata 1!?
Dobro, probat cemo i to!
Ili najbolje da im ga odnesem nazad i puknem na sred onog pulta kak sam im napravio sa laptopom... prodali mi laptop prije kojih 2 mjeseca na koji samo Vista ide, a ja imam XP!! Kaj da kupujem jos i Vistu? Necu!! Ljepo su mi ga zamjenili! Jos sam usparao par kuna !
Nigdje oni napisali nisu da je samo za Vistu!
Tako i ovo... neki deckic tam spava za info pultom, pitam ga za IDE disk, prvo je odzjevao svoje, da bi nekak pogledal na ekran i rekao da sigurno nema... ak trazis IDE, pa ti ponude sata2, mogu bar reci par stvari! Vi sigurno imate staru plocu, mozda nece ici, mozda ga treba prebaciti na sata1, mozda... onda znas na cemu si! Ovak maltretiram i sebe i Vas (hvala Vam na trudu), a rezultat nula bodova!
Japac je offline   Reply With Quote