View Single Post
Staro 28.12.2007., 21:09   #28
smooth
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor daddy1976 Pregled postova
nekada moj najdraži bend...bio u v. gorici....slabi posjet...u isto vrijeme je bio srbin mislim joksimovic ili nešto slično i napunio dom sportova, a maideni jedva pola stadiona....evo ti šta je proeuroopski mentalitet....

zamjerka maidenima što nisu izveli bis nego se pokupili ko p***e uz: "always look on the bright side of life"....ma daj nemoj me batje...

od koncerta u v.g-u su mi pali u očima do bola..
e, a zamisli da potrošiš 1500 kn da dođeš do beča, a TOOL odsvira samo 90 minuta i baj baj... ni bisa ni išta... samo thank you for coming, see you on summer

jest da je bilo savršenstvo, ali batgaje... što misliš kakva su njihova bila očekivanja?

osjećao sam se kao da mi je Jenna dala ga joj ga uvalim ali me je taman pred kraj potjerala u WC da završim stvar

TBF je neki dan bio u dbk-u, svirao ispred 100-injak ljudi u jednom "klubu". odsvirali 90 minuta i kao odsvirati će bis i baj baj... TRI PUTA SU SE VRAĆALI NA BIS!! svirali su 2 sata sveukupno, atmosfera je bila fenomenalna i bili su full raspoloženi, a sve radi super kontakta s publikom...

Zadnje izmijenjeno od: smooth. 29.12.2007. u 14:56.
smooth je offline   Reply With Quote