View Single Post
Staro 28.12.2007., 15:48   #28
toni_hr
Premium

toni_hr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Tako je, to je to...Iz ovoga je vidljivo da ipak nije best-buy, iako je trenutno, po pokazateljima medju prvima u Europi po prodaji u tom cjenovnom rangu...Malo me buni ova prva firma, to je 1000-2000 kuna manje od konkurencije, ili je greska ili je caka u iskljucivo gotovinskom placanju, sto meni apsolutno ne odgovara...Nakon svega ovoga, odlucio sam se na promjenu dresa i nakon visegodisnje vjernosti Aceru odlucio sam nakon dosta vaganja kupiti apsolutni best-buy na nasem trzistu, Toshibu 210-16f, koja ide kao luda u Vemilu...Iako uz malo dodatka ni Dell 1520 nije los, ali ovo je sasvim dovoljno...Pozz...EDIT - Ovo je bio odgovor Bisanu, a tebi Svmw hvala, ali te firme nema u Splitu, a ja volim vidit i ima li mrtvih piksela i sl., ono sto kupujem zelim sam odabrati, bez rizika...Uostalom, 2600
HD je neznatno losija od 8600GT, tako da ne gubim puno na performansama, a Atijeve kartice su ionako marka za Nvidijine sto se laptopa tice, tu se prvi macici u vodu bacaju, a Ati je starosjedioc i iskusni macak za to...
toni_hr je offline   Reply With Quote