Citiraj:
Originally posted by LightForce1308
Nisam baš neki fan, al dosta često gledam, i zanima me kak to da je DS9 tolko jadniji od enterprisea i voyagera, jel nije to snimano u isto vrijeme? Mislim i jedni i drugi imaju o'Briena i Q.
i kad će Archer ponovo na HTV?
|
To je zato jer smo navikli da je posadan na brodu i da se kreče celo vreme svemirom i uvjek nekaj zanimljivo najdeju , dok ovi uglavnom sediju u tom poljskom zahodu i ne mrdaju.
Izgleda da van ideju jedino ak njim nestane wc papira pa skokneju u susjedni kvadrant k "Osnivačima" i jem hadarima da njim malo posudiju.

imaju Q-a ( ali samo u jenoj epizodi i gotovo , barem sam tak pročital ) i o'Briena ali nije to cjela party ekipa , faliju tam još Katica i Picard , to bi onda bil pravi party
A kaj se tiče Archera , naš HTV je to moral zasrat , milsim daju nam prvu sezonu i onda ju završiju sa epizodom koja je u dva djela , prvi dio vidimo a drugi ne , nego daju DS9
I onda buju pak dali Archera kad bumo zboravili kaj se događalo uopče kod njega, A inače baš i paše ovo skakanje malo iz prošlosti u budučnost pa opet u prošlost
Bilo bi bolje da su Archera dali sve odjedanput , tj nakon kaj bi kupili malo više od jedne sezone.
inače još se enterprise snima , a čini mi se da za vrjeme kad smo mi gledali prvu sezonu da se je več 3 ili 4 snimala.