View Single Post
Staro 28.12.2007., 01:59   #122
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Solberg Pregled postova
Zbog cega nisi odmah reagirao kad je Ozy napisao svoj post.... i ne znam cime sam se ja nepristojno izrazavao, samo sam ga molio da mi objasni linkove koje sam samo ja "vidio", a njegovog pametovanja sad niotkud.... no dobro, ne zelim se vise prepucavati.
I meni je sve to sumnjivo, jer i verzije odredjenih benchmarka daju razlicite reze, jer po benchu u everestu dobivam bolje reze, a u HD tune-u nesto manje, tak ta je sve to ovisno i o njihovom nacinu testiranja.
Nisam odmah reagirao jer nisam skužio njegov post. Forum mi je kod postanja bacio database error, pa sam ponovno napisao, uglavnom nisam odmah skužio da je u međuvremenu postano.

Molim sve članove na pristojno izražavanje, a povod za moju molbu je Ozy-jev post, da ne bude zabune!

Je, sintetičkim testovima ne može se uvijek u potpunosti vjerovati. Naročito kad jedan čovjek dobije rezultat koji se toliko razlikuje od svih drugih.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote