View Single Post
Staro 27.12.2007., 21:27   #44
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nema me ovdje dva tri tjedna, vidim sve više ovo liči na forum.hr
pa evo da se i ja priključim

Što se tiče kondoma, koristio samih gro, od jeftinjaka do skupih i pucali su i jeftini i skupi Nimalo sigurno. A da ne velim da je bilo i cura koje su izbjegavale bilo kakva oblik kontracepcije (). Jest da je to dodatno pojačalo strast, ali je bilo i gadnih trenutaka poput kašnjenja mjesečnice

Pilule bi se trebale koristiti isključivo uz liječnički nadzor, što je već gore netko napisao, jer mogu imati i gadnih nespojava poput pojačanog rasta dlaka, depresije, frigidnosti... Znam da su to ekstremi, ali slučajno znam dvije cure kojima se to dogodilo.
I što se pilula tiče, samo da napomenem kako one nisu isključivo kontracepcijsko nego mogu biti i abortivno sredstvo (pod određenim (doduše rijetkim) okolnostima ubiju već začeti plod...) Ne želim moralizirati, nego čisto da se zna, možda će nekom ta informacija nešto značiti.

Statistički gledano, jedini 100% siguran put za izbjegavanje trudnoće i spolnih bolesti je - apstinencija

Sreća pa sam se oženio, sad mi je svaki sex siguran