View Single Post
Staro 27.12.2007., 14:48   #35
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
SU: Najpametnije ti je svašta isprobati kao što sam ja radio i došao do toga da mi iGO najviše odgovara zbog aplikacije, a VG previše dobro znam da bi se brinuo. iGO mora biti verzija iGO 2006 Plus (Plus je obavezan).

U protivnom gledaj viaGPS 2.3 (može i starije verzije 2.0, 2.1 i 2.2).

Od oba programa možeš naći i standalone i pakete sa PPC uređajima. Možeš ih kupovati i odvojeno. Samo nađi odgovarajući model po cijeni i tvojim zahtjevima. Npr. Imam PPC koji mi služi samo za iGO i ništa drugo. To je glupa stvar ako kupuješ uređaj, ali sam starog HP h5450 dobio, popravio i sada ga tako koristim.

No, nemoj Garmina samo tako odbaciti. Nije mi baš namjera bila hračkati po tome. Samo sam rekao da je karta daleko manje upotrebljiva od gore navedenih. Probaj. Vjerujem da možeš naći i verziju koji ćeš besplatno probati. Isto važi i za ovo gore. Pogledao sam i Dubrovnik u Garminu. To je fantazija naspram VG. Super. Ali ja ne planiram put Dubrovnika u narednih 10 ili više godina. Veni-Vidi-Nikad više.

iGO po najnovijem postoji u ne baš previše legalnoj verziji za PC. Stara je aplikacija i prima starije karte p anije baš previše upotrebljiva, ali čisto da vidiš kako stvar radi. ViaGPS ćeš morat probati na PPC jer ne radi na emulatoru, kao niti novi iGO.

Uglavnom, zanima li te neka isprobavanja, pitaj na PM. Ovo nije mjesto za takva pitanja.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote