Dobar dan

. Pošto je ovo moj prvi post ovdje onda bi bija red i da se predstavim. Moj nick je Slim ka sta se vidi u sigu. Dolazim iz Trogira i čitam vaš forum jako dugo i sve pohvale ekipa pravi ste. Odma da razjasnim nisam neki veliki stručnjak za OC i takve stvari. Radim za jednu firmu koja se bavi printerima i punjenjem tinti i tonera tako šta se toga tiče znam nešto

. Što se tiče igara znam dosta

jer ih peglam od vremena amige i C64. E sad kad sam to napisao vratimo se na temu Crysisa. Dakle igra je neloša da je bolje optimizirana bila bi i bolja ali ruku na srce što se mene tiče cod4 je tata za crysis. Sve je to lijepo izgledom napravljeno ali brate na zvjerima je igrivo na nekih 35 fps :O). Dakle što se tiče crysis ocjena 3/5. Ja sam ga vrtio na konfi iz siga na nekih 25-32 fps s OC, po def. između 18-24.
E sad ću se spustit 2 reda niže da ne bi bilo wall of text crit me

. Zapeo sam na jednom dijelu igre. Prije jedno 300 postova

je bilo postavljeno isto pitanje ali nisam baš razumio odgovor. Problem je kad dođe onaj macan od aliena na nosač iman onaj mini nuke u ruci ali piše lock target. Sve sam živo pokuša ali jednostavno ne ide.
Hvala na odgovorima i nastavite tako ekipa jer ovi tekstovi me znaju lijepo prekratiti vrijeme na poslu. Još se jednom ispričavam na ponovno postavljenom pitanju. Od sada čemo se češće viđati po forumu.
Cheers.
p.s. Ako ko pegla wow main mi je na vek nilash serveru ali ima i na emerisu i skullcrusheru pa ako je ko od tamo neka se javi.