Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
PS. Elven drz se ta skripta mi se ne cini bas precizna - probao sam od prijatelja broj koji zeli imat dsl ali su mu u centrali rekli da ne moze, tu je napisalo da moze :confused: -ajde ti lipo do centrale i pitaj magarce osobno ako ti kazu ne zaprijeti im anti-reklamom sa PCEKSPERTA - podrzavamo te
|
Hvala. Budem skoknuo do nekog centra, a mislim i da ću malo pričekati da DSL u ponudu stave i drugi ISPevi. Da bar koju kunu otkinem HTu iz usta, a i Iskon ima puno ljubaznije ljude na telefonima. Ovi kreteni su jedinice za kretene. Nazovem 0800 9000 i javi mi se neki deda. nisam mogo vjerovat. totalno se zbunio kad je čuo dsl i samo reko:"bum te prebacil dečkima koji se s tim bave", hbeate, a kliknuo sam 1 da hoću podršku za maxdsl. i tak on mene prebaci nekoj nabrijanoj glupači koju sam htio pitat jel mogu dobit dsl (taman sam tad otkrio web skriptu) i njen odgovoir "imate to na internetu. samo malo... i ja čekam, iako imam tu skriptu pred sobom... i nakon minutu mi dosadi i rekoh babi da sam našo sam na netu... ona kaže : da, da, to je to. samo malo, sad ću vam reći gdje to možete naći, aha da. samo odete
www.htnet.hr"

GLUPAČO!!! Pod broj jedan, već sam ti reko da sam našo, a pod broj dva, ak je tebi trebalo tri minute da mi kažeš da to mogu naći na
www.htnet.hr, svaka ti čast. Očaj!
BTW Najbolji dokaz nesposobnosti njihove službe, mene nikad u ovih godinu dana nije nazvao nijedan čovjek i reko "Meni su rekli u Iskonu, Globalnetu, Vipu, Vodatelu.... da vas nazovem". Ne. Samo čujem svaki dan bar jednom:"Zvao sam HT i rekli su mi da vas nazovem". Oni tamo kad se zaposle dobe naš broj i sve nama prosljeđuju. I onda ja moram čovjeku objašnjvat postavljanje dial up veze (a to nije moj posao) i kad me pita za postavke, moram mu reći da nazove Ht...