View Single Post
Staro 26.12.2007., 23:33   #853
hipi
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor crn Pregled postova
  • Menu & Ikone
Ikone (28 menija)
Shortcuti
Layout
Fullscreen Themes
Animirani wallpaperi
PRVI način za promjenu ikona je da kreiramo slijedeću mapu:
\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\
i u nju stavimo nove ikone i menu.ml i zamijenimo originalne datoteke pomoću Xs++
Da ne bi svaki put kad želimo promijeniti ikone pokretali XS++ postoji i drugi način kojim se ikone učitavaju sa memory sticka.

DRUGI način za promjenu ikona je da se na memory sticku napravi mapa
\MSSEMC\Media files\other\menu\menu\
i u nju stave nove ikone zajedno sa menu.ml datotekom a sa XS++ na mobitel kopiramo SAMO shortcute u mapu:
\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\
OBAVEZNO obrišite originalnu menu.ml datoteku tako da dodate njenu putanju u delete files polje u XS++. Nakon reseta nove ikone će se učitati sa sticka a kad ih želimo zamijeniti samo kopiramo nove ikone na stick...

...ili napravimo više foldera sa ikonama na memory sticku i direktno iz mobitela preimenujemo onaj koji želimo koristiti u menu i ugasimo/upalimo mobitel bez potrebe za spajanjem na PC.
...

...
Jedino je važno da se 24 ikone za klasični meni zovu:
icon1_selected.png
icon1_unselected.png
.
.
.
icon12_selected.png
icon12_unselected.png

a 12 gif ikona za fullscreen menije:
icon1_selected.gif
.
.
.
icon12_selected.gif
  • LAYOUT
Da bi fullscreen meni izgledao kako treba, treba ukloniti scrollbar sa desktopa mijenjajući layout.xml datoteku.

U arhivi se nalaze tri mape sa layout.xml datotekama i shortcut:
  • original - originalni layout.xml
  • noLogo_noScrollbar_thin - editiran layout.xml sa sitnijim fontovima, bez scrollbara na desktopu i bez naziva operatera (izgleda fenomenalno na crnoj podlozi - moj osobni favorit)
  • noLogo_noScrollbar_bold - editirani layout.xml sa originalnim fontovima bez loga operatera i bez scrollbara
PRVO na memory sticku kreirajte mapu
\MSSEMC\Media files\other\layout
i tu stavite mape iz arhive i preimenujte onu koju želite koristiti u layout tako da na kraju dobijete:
\MSSEMC\Media files\other\layout\layout\layout.xml
a zatim shortcut kopirajte pomoću XS++ u :
\tpa\system\layout
(i ne zaboravite obrisati originalnu layout.xml datoteku)

• Fullscreen (animirani) meni

• Klasični (grid) meni

evo zelin napraviti da menu ikone mjenjan tako da direktno iz mobitela preimenujem onu koji želim koristiti u menu
koje shortcute treban kopirat u mobitel.
shortcut od mapa di su ikone ili sto??
hipi je offline   Reply With Quote