26.12.2007., 22:15
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor scout
Imam acera 5920G tri mjeseca, kanta radi odlično. Radim na njemu multimediju, obradu video matrijala, ponekad igre. Sve nove igre rade na medium (uključujući cod4, Crysis, Wic) naravno u directX 9 u nativnoj rezoluciji (1280x800). U igrama se dosta grije lijeva strana cca 50 C, u normalnom radu skroz je mlak, uključen mi je uglavnom po 3-4 dana neprekidno,što zbog obrade matrijala što zbog torrenta i radi besprijekorno. Baterija u normalnom radu izdrži od 2 do 2, 40 sata, u igricama cod4 cca 50 min. Ovo mi je drugi Acer prvi sam prodao prije 3 mj. (5021 1,6 Turion X700 80hdd 512mb) radio je isto savršeno znao je biti uključen po 7 dana bez gašenja, baterija mu je nakon 3,5 godine trajala cca 1h, kao nova 3h. Kvaliteta 5920 osjetno je poboljšana u odnosu na seriju 5020 od kvalitete tipkovnice , zvuka do čvrstoče kučišta. Minus po meni je jedino DVD RW koji više nije slot-in, i Vista , od koje sam skoro odustao zbog nekompatibilnosti sa programima koje upotrebljavam, ali nakon tri reinstalacije Viste i skidanja sa neta novijih verzija programa i ona sad radi odlično, čak sam se sada i priviknuo na nju unatoč nekim njenim minusima. Imam još Gericom Blockbuster II i pretpotopnu Toshibu, ovo mi se čini najbolji lap koji sam do sada imao. Kod kupovine razmišljao sam i o Toshibi serije 200, ali je na netu u svim testovima i recenzijama Acer bio bolji. U omjer cijene i dobivenog mislim da je Acer glavni favorit. 
|
e svaka ti dala legendo, cijenim trud. sad si me podsjetio na jos jednu stvar- mogu li se ova dva acera prebaciti s viste na xp?? i postoje li za acere (odnosno dellove) one baterije(poput hp) koje nadodas da kad si na putovanjima itd ti produlje vijek rada lapa??
|
|
|