View Single Post
Staro 26.12.2007., 22:15   #19
svmw
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor scout Pregled postova
Imam acera 5920G tri mjeseca, kanta radi odlično. Radim na njemu multimediju, obradu video matrijala, ponekad igre. Sve nove igre rade na medium (uključujući cod4, Crysis, Wic) naravno u directX 9 u nativnoj rezoluciji (1280x800). U igrama se dosta grije lijeva strana cca 50 C, u normalnom radu skroz je mlak, uključen mi je uglavnom po 3-4 dana neprekidno,što zbog obrade matrijala što zbog torrenta i radi besprijekorno. Baterija u normalnom radu izdrži od 2 do 2, 40 sata, u igricama cod4 cca 50 min. Ovo mi je drugi Acer prvi sam prodao prije 3 mj. (5021 1,6 Turion X700 80hdd 512mb) radio je isto savršeno znao je biti uključen po 7 dana bez gašenja, baterija mu je nakon 3,5 godine trajala cca 1h, kao nova 3h. Kvaliteta 5920 osjetno je poboljšana u odnosu na seriju 5020 od kvalitete tipkovnice , zvuka do čvrstoče kučišta. Minus po meni je jedino DVD RW koji više nije slot-in, i Vista , od koje sam skoro odustao zbog nekompatibilnosti sa programima koje upotrebljavam, ali nakon tri reinstalacije Viste i skidanja sa neta novijih verzija programa i ona sad radi odlično, čak sam se sada i priviknuo na nju unatoč nekim njenim minusima. Imam još Gericom Blockbuster II i pretpotopnu Toshibu, ovo mi se čini najbolji lap koji sam do sada imao. Kod kupovine razmišljao sam i o Toshibi serije 200, ali je na netu u svim testovima i recenzijama Acer bio bolji. U omjer cijene i dobivenog mislim da je Acer glavni favorit.
e svaka ti dala legendo, cijenim trud. sad si me podsjetio na jos jednu stvar- mogu li se ova dva acera prebaciti s viste na xp?? i postoje li za acere (odnosno dellove) one baterije(poput hp) koje nadodas da kad si na putovanjima itd ti produlje vijek rada lapa??
svmw je offline   Reply With Quote