View Single Post
Staro 26.12.2007., 19:19   #60
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
u praksi su one manje zlo
jesu figu. Spori i retardirani vozaci su isto zlo ko i divljaci.

Evo za primjer prije par tjedana sam isao kod frenda u zagorje i u 12 popodne NENORMALNA guzva na zagorskoj magistrali. Ono kolona valjda 2km. Reko koj vrag je sad? Vozimo tocno 48kmh. Tocno 48kmh. I nista za jedno 30minuta vidim kaj je. Kad su ga ispreticili svi prokleti kombiji/kamijoni/dizeli stari 15 godina dodjem i ja iza njega. Kad sam vidio naljepnicu na autu. Podivljo sam. Trebao sam ga izgurat sa ceste. Naravno Opepepel corsa. I otraga naljepnica. Test auto klub: Vozis polako, stedis puno. kad sam to procitao PODIVALJAO sam. Podivljao. Onak zadnji momenti samokontrole su pridrzali da ga se ne pretice po punoj traci i bez ciste situacije bez mogucih škara. PODIVLJAO SAM.

Nemoram pricat kolko je ljudi imalo napetu situcaiju koju sam ja vidio, bogtepitaj kolko ih je bilo koje nisam vidio. Pa tog covjeka treba upucat. To je cisto dovodjenje imovine i zivota u opasnost. To je idiot. KAMIONI su ga preticali. fakin ŠLEPERI.

Po gradu se ti puzevi koji voze 32,46km na sat i ne vide, jer su obicno desno, pa prodjes samo kraj njih jer imas mogucnost zaobilazenja. Al na otovorenoj cesti koja nije autoput su oni smrt. Pa to izluduje. Nemoras se ganjat. Vozi po ogranicenju, al ovak kad vidim nekog, a vidim gro puta pa izbacio bi ga van iz auta i naguro mu mjenjac tam di sunce ne sja.

Ista stvar sa genijalcima na raskržjima. Kad ce ovaj narod nauciti sinkronizirano kretat? Mislim kad ulazim u svoj kvart iz smjera zapada ima samo jedna traka za skretanje lijevo i semafor fakat kratko traje, pa se uredno ceka nekih 10ak minuta za tih 50metara i sve super i proslo bi gro ljudi, al SE UVJEK NADJE IDIOT ciji auto NESMIJE trosit vise od 3l sa prokletim dizelom iz doba franje josipa i on MORA kretat bez gasa i onak lagano krece SAMO na kuplungu i onda iza njega prodju jos 2 auta i zadnji na crveno. Ak nemas love za benzin vozi se ZETom.

To su zamene debili isto ko i rejseri bez mozga.

Voznja je dinamicna i komplicirana stvar. Bilo bi cudno da svi znaju voziti. Meni i dalje nije jasno zasto svi uspiju dobiti vozacku. Statistika kaze da su 75% ljudi na svijetu idioti i bilo bi nerealno da idioti znaju voziti, al brate nek se onda voze ZETom i nek im se zapljene vozacke i nek nas normalne puste na miru.
Fleks je offline   Reply With Quote