Citiraj:
Autor fratartucko
Zaboravio si Korn, ipak su oni prvi koji su zarolali tu NU- metal lavinu.
Ja bih još spomenuo trojac BM-a Satyricon, Dimmu Borgir i Immortal, zatim Fear Factory, te skandinavsku gardu Children of Bodom, In Flames i Dark Tranquility. A pošto se u par postova često spominje Anselmo, svima preporučujem Lamb of God, na tragu su Pantere, a žbuka pada sa zidova kad dečki sviraju, uz to su fakat nadareni glazbenici(ako se to smije reći za metalce  ). I još samo R.I.P. Dimebag 
|
da, lamb of god su isto tako odlicni
pa sam phil ih je prozvao Panterom novog doba
iako mi je album iz 2003-ce katastrofalno slozen. Neslusljiv. Zvuk je da nemoze bit gori.
Bljed, ispran, bez dubine, zveckav..
2004 i 2006 su odlicni.. jel netko gledao killadelphia DVD? za pogledat jedanput i smijat se.. onako odlicna za***ancija i to..
Citiraj:
Autor thedream
|
Oduvijek sam vise volio ove "izravne" znaci agresivne i brze kao slayer, chimaira, pantera.. itd sa onako "sočnim" riffovima punim energije nego Burzumovskim tamno-depresivnim temama.. gospodin Varg je u tim pjesmama dočarao zvuk istinskog zla, gnoja i trulosti.. samo se ubediram kad to slusam. Ali da je kreativac, je.
Satyricon je izdao odlican album 2006, Diabolical, Now. Naizgled neizgleda nesto posebno ali su pjesme odlicno sklopljene, jednostavnim a pamtljivim riffovima..
hm na sta me to podjseca jednostavna ali legendarna..
Re-spect = Walk!
R.I.P. Dimebag
Ho jooj i Floods solo mi je tako savršen solo, joooooooooooj dimebag da si jos s nama, njega se coek nemoze naslusati. Taj čovjek je prebacio misao i emociju na tu gitaru, to su takvi riffovi i soloi koji ce se pamtiti.. ko sto se slayerov reign in blood pamti i obavezan je dio lektira svakog tko slusa metal.
isto tako po meni album godine..
Watain - Sworn To The Dark
iako je watain i prije imao dobre stvari ovo je totalno inovativan i originalan album koji vrvi od materijala i tako je gusto napravljen da ce te ga slusati jos duuugo.. jako duugo. Ko ovo ne poslusa, zao mi ga je. Watain!