View Single Post
Staro 26.12.2007., 16:03   #39
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Bokić, evo opet mene

Neću Vam niti govoriti koje sam jučer imao slatke probleme. Naime, naletio sam, malo onako usputno dok sam surfao, na review iRivera T10 koji dođe oko 580kn kad ono - piše da mu baterija (jedna AA) traje ~45h, malo je poveći i ima jednostavno drag-and-drop sa pjesmama (ako u početku nema, onda se flasha firmware). No, koliko god bio zaluđen sa njime, shvatio sam da uz nega moram i punjač kupiti i eto cijene preko 600kn, tako da sam na kraju ipak odustao od njega. No eto, moral sam to napisati.

Ono što me danas muči (odluka je i dalje na Creative + sluške posebne + punjač i AAA baterije) jesu slušalice. Naručio sam Koss The Plug. Ljudi ih hvale, vele da su ok za te pare (a ja sam too much Jew da trošim 200kn ko hash na EX51 koje isto ljudi hvale na sva usta). No zanima ma, jel trebam ja uz njih i naručiti KOSS Pro Eartip for The Plug ili ja to dobijem uz njih (tipa, da su ovo kao ako zagubim svoje originalne) ? Mislim, oću pitat jel do dodatna oprema ili pak za korištenje The Plug moram imati i to čudo (ti neki čepiči za vuha)?

EDIT:
Pričam o ovom čudu:
Vuco je offline   Reply With Quote