View Single Post
Staro 26.12.2007., 09:45   #48
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova

Što se tiče žena, hebo me pas ako nije istinito da su loši vozači. Naravno da izazivaju manje prometnih nesreća kad su najsporiji na cesti.
Čuj, ja radije dođem doma kasnije zbog neke ženskice koja puže slavonskom 60 nego uopće ne dođem doma zbog nekog balavca koji misli da je u njemu utjelovljen sennin duh. Žena ima i dobrih vozača. Moja žena npr. Ima i loših, a kao većina zamjerki im se navodi spora vožnja. Ja mislim da još nisam vidio (kao što maltene svakodnevno viđam) da trebica vozi 50 više od dozvoljenog, radi slalom bez i jednog datog žmigavca. Al većina ljudi tipu koji to radi neće to uzet kao činjenicu da je loš vozač nego kao činjenicu da je on frajer koji zna vozit a još mu se i jako žuri. Ja sam jednom takvom liku koji me takvom vožnjom doveo u izravnu opasnost, na semaforu otvorio vrata, izvuko ga van i onda skužio da cijeli tramvaj na stanici gleda u mene pa se ohladio u trenu. Rekao mu par "lijepih" riječi i vratio se u svoj auto. Netreba ni napominjat da je to bio balavac od kojih dvadesetak godina (nek se ne uvrijedi većina forumaša, al ja sam malo stariji pa imam pravo takve zvat balavcima).
Što se marke auta tiče koja radi najviše problema u prometu, no.1 je definitvno BMW. Potpuna vozačka nekultura u svim oblicima. Ti auti kao da serijski NE dolaze s žmigavcima. Al najviše zazirem od vozila Sisačkih i Krapinskih tablica. Kad su oni blizu mene, laganini na kočnicu i pusti ga da se odmakne. Nekoliko kritičnih situacija s njima mi je dalo par sijedih. Ne kažem da su svi takvi, al kad ih gledam u prometu šta rade... Vjerojatno neiskustvo u vožnji velikim gradom.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F