View Single Post
Staro 26.12.2007., 00:24   #27
asdf123
Premium

asdf123's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor skron Pregled postova
Sretno sa eksperimentima! Ja sam probao sve verzije biosa i nikakve razlike nije bilo.Kupio sam je sa 0503 pa dogradio pa vratio na početni bios i išao jedan po jedan gore - i ništa!
A ako isključiš upozorenje za fan error a vent stvarno crkne?
Ne događa se često ali ipak... Onda bi umjesto (polu)kvarne ploče mogao imati kvarno još podosta toga. Svaka čast zaštitama ali ako ploča nije u stanju održati bios postavke,kako očekivati da je i ostalo u normalnoj funkciji?
je da probo sam i ja ali nije mi htio prihvarir bios i ja otiso na asusovu staranicu i naso cuda ... ugalvnom stavio bi ja stariji bios samo sto moj je procesor podrzan tek od biosa 0503 tako da nista od starijih biosa
sto se tice cpu fun reeora to je ne iskljucim vec stavim da ne trazi da stisnem f1 bas svaki put a sto se tice paljenja vec sam reko nakon prvog pokretanja kada si on pronađe ide uredjaje... tada mu stisnem Ctrl+Alt+Del i dalje se pali normalno i radi kako ja hocu i radi normalno uglavnom sam zadovoljan sa maticnom menij e uglavnom stabilan komp a mozda ga necu ni gasiti eventualno stavit u standby
asdf123 je offline   Reply With Quote