Citiraj:
Autor cipher
onda mi je par informaticara reklo da mi windowsi nece prepoznati vise od 3.25 GB (osim ako instaliram 64 bitne windowse).
Ja san reka, super, hvala, pomogli ste mi, stavit cu 64 bitni windows i problem rješen...ali onda su mi preporučili da od te ideje odustanem.
razloga je bilo više ali kao glavni su bili nemogućnost otvaranja flash stranica, jer kao valjda adobe nije izdao player jos za 64 bitni windows (jeli to istina?!?!), dalje nemogućnost rada nekih programa, ozbiljnijih programa...
|
h***o takve informatičare!!!
Ugl ništ od tog nije istina, Flash player normalno radi na 64 bitnim, također hrpa svih mogućih programa koje možeš i ne možeš zamisliti.
Druga stvar da je 64 bitni XP i namjenjen za profesionalce kojima je potrebno više od 2Gb upotri***ljive memorije, tako da svi profesionalni programi rade na 64bitnim XP-jima plus velika većina ima izdane 64 bitne verzije softwarea.
Druga stvar je za što ti je namijenjeno računalo, ako misliš za igre, onda ti to nije potrebno, ako za profesionalnu potrebu, tipa MCAD, 3D modeliranje, obrade videa itd, onda da....