View Single Post
Staro 25.12.2007., 19:46   #22
G-lock
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
HP ima Worldwide garanciju tako da to nije problem. Pitanje je bi li ga mogao uvesti na firmu te činjenica da vjerojatno ima talijansku Vistu. Vjeruj mi da ako skineš tu talijansku i staviš englesku Vistu, vrlo vjerojatno izgubiti funkcionalnost nekih programa, a i samo uštimavanje laptopa i tih programa će biti muka za sebe.

EDIT: tek sad sam vidio da si napravio i grešku u računici. Naime, nino je već oduzeo tal. pdv (IVA) koji iznosi 20% što će reć da će ti cijena za carinjenje i naš pdv (cijena za firmu) biti onih izračunatih 12.000kn.
Ak se skida 20% onda ispada 1999 * 0.80 = 1599 E * 7.35 = 11.752 kn i na to nema nikakve carine kod nas niti se ne stavlja PDV ako se uvozi preko firme,tj porez se prebija
Ja sam skinuo jos s te cijene 22% pdv-a slucajno

Pa kaj nebi trebali stavljat univerzalnu vistu na engleskom?A izmedu ostalog to bi se dalo dogovorit valjda s njima Sve u svemu 11.700 kuna je ipak way too much Nebi bilo puno zaista kad bi znao da ce mi takav komp radit barem 3 godine ko zvjer,ali to ce za godinu dana sve zastarit...Mislim da je pametnije onda utuch lovu u neku mičinu kantu :P
G-lock je offline   Reply With Quote