Citiraj:
Autor Matesonik
Kvaliteta zvuka (canyon vs creative nebo i zemlja, omisys vs creative slabije primjetno cak i kad koristim postene sluske za razliku od onog njihovog dreqa), turbosmotano sucelje, ekran (jos kad rikne koja ledica u osvjetljenju u duginim bojama  ), sporost, grozno piju baterije, a gore receni canyon je blago receno...njezan. Omisysa nisam stavljao na teze kusnje...
|
ove sluske od kineza su sve grozne, usporedio bi ih sa onim zvucnikom u kucistu

uz njih obavezno moras kupit druge slusalice, to sam mozda trebao napomenuti
sucelje nije bilo bajno ni na jednom od ova dva koja sam imao, al se naviknes, nije mi to bio neki problem, nit su mi puno baterije trosili nit su neizdrzljivi, vidis da sam jednom razbio display i jos ga koristim kao usb stick
no ok, thanks za odgovor
Vuco, kad ga kupis javi kakav je, ako ostane para nakon nove mogao bi i ja otic po jednog, fali mi mp3 vec neko vrijeme al sam skrt kupit novog
Citiraj:
Autor Vuco
Sad, što se tiče baterija i punjača, pretpostavljam da moram kupiti istu voltažu baterije koje se koriste u MuVo-u (a nigdje nisam videl koji napon treba za player, jel to 1.2V ?), a jel moram na što paziti kod punjača ? Vidim da imaju različite jačine struje, ali to pretpostavljam utječe samo na brzinu punjenja.
|
punjive baterije imaju 1.2V, a obicne 1.5V, svi playeri rade s oba tipa normalno.. neznam zakaj su im naponi razliciti
a kaj se punjaca tice to stvarno neznam (ali tipka mi se pa cu svejedno nesto napisat

), na mom sanyo 4 AA baterije od 2500mAh se pune ~24h, na istom punjacu su mi se ove male (800 i 900mAh) AAA punile mislim oko 10ak sati
to s jacinom struje si vjerojatno u pravu, ko zna, znam da postoje oni neki super punjaci ali i da u njih idu i posebne baterije ... to ces morat pricekat nekog kompetentnijeg..