Neznam, meni je zvuk dosta vazan i stalno nesto prtljam i onak to mi je recimo vazno ko periferija mis i to. Nervira me ak nije tip/top.
al evo bas kazem cuo sam to sto nabrajate i meni je to onak... Mislim ni jedni PC zvucnici nisu savrseni, ali su prakticniji pun kufer vise nego pojacala + samostojeci, sto je onak kad je primarni izvor zvuka sa kompa u principu propala investicija imho.
al dobro ja sam opet druga krajnost kad sam uzeo zvucnu koja kosta 800kn

. I imam u planu ulupat ove godine jos nesto za neki HiFi paralelno spojen na komp.... Ono prica bez kraja.
A sto se tice muzike u autu. To je FAKAT rupa bez dna. Ulupo sam u jedno 5-6 mjeseci 3500kn+ i onak gruntam jos tolko mi treba. Onda sam se opametio kad sam skuzio da ne cujem hitnu i malo smirio konje, pa to bacio u cekanje. A isto tak frend koj mi je slagao u auto ovo kaj imam ima u autu JL audia za nekih 50 000kn valjda i onak nemres disat kad odfrlji, a sve kristalno cisto, dampirano i kaj sve ne i onda kaze nije zadovoljan

. Al dobro to su ekstremi. Al svi imam svoje veselje. Routera naprimjer vidim veseli mrsavljenje :P