View Single Post
Staro 24.12.2007., 17:43   #47
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
300kn ti je ako ne makneš auto s ceste, samo da si upoznat s tim.
500, samo da te upoznam s tim. S tim sto je apsolutno neprovedivo u praksi.

Citiraj:
Krajnje je bahato ostaviti auto na sred ceste čekajući policiju.
Je, i strasno me zaboli medjunozje radi toga.

Citiraj:
To što je europsko izvješće o nesreći možda nesigurno, ne znači da kad policija dođe da će se sve sigurno utvrditi.
Njihovo vidjenje ima tezinu, vozacko nema.

Citiraj:
Meni je buraz imao malu nesreću, izlazio je s parkinga u Gajevoj u rikverc i na cesti puknuo malo lika. Šteta nikakva, malo registracija i branik iskrivljeni i puknulo par onih plastičnih finova il šta je to već. Lik oće 1500kn. Naravno buraz ne da. Ide on zvat policiju, 2h čekanja, a kad su došli izderali se na obojicu. Usto, bratić, koji je policajac, rekao mu je da slaže i da kaže da je ovaj njega nabio, a ne obratno (kad je već takav kreten). I vjerojatno bi uspjelo da se moj buraz nije počeo smijati. Rezime: kazna 1000kn burazu za izazivanje nesreće, kod osiguranja naknadno sve riješeno.
Ja sam ih imao nekoliko (tudjom krivicom), nikad nisam imao potpuno cistu situaciju, a jednom sam cekao zastaru zalbenog roka zbog tipa koji me napucao i kasnije nije mogao biti nadjen u RH.
Konkretnih primjera iz prve ruke imam bar deset na osnovu kojih "zovi 92" iskljucivo ostaje jedino rjesenje.

Citiraj:
Što se tiče žena, hebo me pas ako nije istinito da su loši vozači. Naravno da izazivaju manje prometnih nesreća kad su najsporiji na cesti. Ajde u nekom malom mjestu ili gradu, tu se žena može uklopiti. Ali u Zagrebu, gdje moraš biti vrlo dinamičan, oprezan i koncentriran, a da ne govorim o pregledu situacije, žene se zaista ne mogu uklopiti. Vozi žena, ispred nje je ona, iza nje ona i sa strana ona. Ostalih nema - samo ona!
Ima zena super vozaca. A da ne govorim koliko ima muskih koji "misle" da su vozaci.