Citiraj:
Autor Old Iggy
100 kn mi je puno
|
300kn ti je ako ne makneš auto s ceste, samo da si upoznat s tim. Krajnje je bahato ostaviti auto na sred ceste čekajući policiju.
To što je europsko izvješće o nesreći možda nesigurno, ne znači da kad policija dođe da će se sve sigurno utvrditi. Meni je buraz imao malu nesreću, izlazio je s parkinga u Gajevoj u rikverc i na cesti puknuo malo lika. Šteta nikakva, malo registracija i branik iskrivljeni i puknulo par onih plastičnih finova il šta je to već. Lik oće 1500kn. Naravno buraz ne da. Ide on zvat policiju, 2h čekanja, a kad su došli izderali se na obojicu. Usto, bratić, koji je policajac, rekao mu je da slaže i da kaže da je ovaj njega nabio, a ne obratno (kad je već takav kreten). I vjerojatno bi uspjelo da se moj buraz nije počeo smijati. Rezime: kazna 1000kn burazu za izazivanje nesreće, kod osiguranja naknadno sve riješeno.
Što se tiče žena, hebo me pas ako nije istinito da su loši vozači. Naravno da izazivaju manje prometnih nesreća kad su najsporiji na cesti. Ajde u nekom malom mjestu ili gradu, tu se žena može uklopiti. Ali u Zagrebu, gdje moraš biti vrlo dinamičan, oprezan i koncentriran, a da ne govorim o pregledu situacije, žene se zaista ne mogu uklopiti. Vozi žena, ispred nje je ona, iza nje ona i sa strana ona. Ostalih nema - samo ona!