Citiraj:
Autor Baka
15h sigurno...pod uvijetom da se ceto ne pali display.
|
E faa još jednom.
Citiraj:
Autor Matesonik
Hash je lijepo dao komplet baterije+punjac za male novce, a Creative Muvo V100 kosta 250kn, i jos ti ostane za neke super sluske, recimo Pioneer SE-CL20 ako ti pasu jer ulaze u slusni kanal. Jeftiniji player+baterije i punjac = skuplji player s ugradjenom baterijom, ali imas dvije punjive koje uvijek mozes furat i ako ti obje odu, mozes lako kupit AAA obicnu. Od obicnih AAA pogledaj Rayovac Maximum, nemam sad ambalazu al brijem da ih radi Varta, dobre su i jeftine (al zaboravih di ih ima, prodaju ti se po 8 komada).
Kinezi... osobno nikad vise. Imao dva, jedan je jos ajde de.
|
Mali, napet si mi previše
Vidio sam da imaju u Kvarku tog Muva, a iskreno, osim Ve-mila i HGspota nisam dalje gledao. Ovo što si ti napisao nije loš izbor. Sluške, te koje idu u uho su mi ok, takve i želim.
Joooj, prvo ovaj sa Kinezima + dobre sluške, sad još i ti sa Muvom i dobrim sluškama

Još samo da je taj Muvo ljepši (sad već malo za***avam, al nek

).
Citiraj:
Autor bobe
Sony NW-DB105F, 2Gb, manje od 500Kn, ima radio, i ne trebas sonic stage kolko znam, znaci drag&drop, samo ne znam za bateriju kakva je
naravno mozes i DB103 uzet ak ti 100-njak kn znaci vise od 1Gb 
|
Baterija bi trebala biti ista kao i na 103, samo je kapacitet u GB veći. A to znači - 6 sati slušanja MP3-ca. (što, slušajući Creativovce ovdje, i nije puno).
Gledal sam malo sluške koje dolaze sa Sony-em, sumnjam da su bolje od ovih što Matesonik i hash pripovjedaju. Uh, koja dilema...