View Single Post
Staro 24.12.2007., 12:00   #616
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..ma zezam te ja malo..to sam samo ja..meni je sve skandinavsko teški fejk i šrot..ti mačevi,zmajevi..bla bla bla..vampiri,pa malo najtviš..pa him..pa blajnd gardijan...koma živa..al eto,meni je gothic-metal i gothic uopće teški trash..nekome je to super, stil života..pa eto..različiti smo..ja ostajem kod toga da mi je sve finsko-švedsko-norveško-njemačko...što se tiče metala..trash..da,da..Rammstein također..Motorhead ajde to su legende..njih ne uključujemo sada u raspravu..

ruku na srce..pravi metal se izgubio negdje sredinom 90tih...pojeo ga komercijalni rock..i MTV..pa se tako Avril Lavigne proglašava rokericom..Evanescence je heavy metal..Tokio hotel(ona 3 polu-muška-polu-curice) dečka od 12g su metalci iz njemačke..mislim komedija živa..

..za mene postoji možda 10 bendova koji zaslužuju biti u metal hall of fameu zadnjih 20tak godina..definitivno Iron Maiden,Pantera,Megadeth,Metallica, Machine head,Slayer,Sepultura,Biohazard - makar HC malo više,Down-zato šta ja tako kažem,i Anselmo je car...i neka drugi sada dopišu još par bendova koje vole..

bez najtviševa..zlatnih mačeva..hemerfolova..i tako tog smeća...mejnovora..i tako...svi uglavnom koji jašu zmajeve su out!
thedream je offline   Reply With Quote