Citiraj:
Autor buljo
Žene za volanom uff, pogotovo kad se nađu u nekoj situaciji di se treba brzo reagirat i odlučno, to nakraju ispadne ili trubljenje ili živciranje i uvijek redovito psovanje 
Stari je u stari auto ugradio trubu koja ima visoki zvuk i podosta je jaka, i ja ju obožavam 
|
Kod zena je fascinantno da postoje dvije skupine vozacica. jedne koje voze katastrofalno lose i onak opasnost su na cesti i druga skupina koje voze SAVRSENO. Nazalost 95% spada u prvu skupinu. Druge skupine ne postoje. Zene prosjecni vozaci ne postoje.
Mislim imam par frendica koje tako dobro voze da je to nesto prestrasno, ono gust ti je bit sa njima u autu, a imam ih tolko sa kojima ne sjedam u auto da sam prestao brojati.
Onak kad vidim mladu udavacu, pardon zenicu u dobrom autu, nacifranu u tri coska samo bjezim od nje. Stisce gas, NEZNA kontrolirat auto i jos je na to sve puna sebe da vidis kak ego viri iz auspuha.
Muski su pak druga prica. To po autu koj vozi vec zakljucujes kako vozi. Cim vidim opepela il golfa ocekujem kolonu iza njega ili da ce raditi pizdarije na cesti.
Najbolji su vozaci alfisti i ljudi u sabbu. To je nesto nevjerojatno nisam jos vidio da nekog u tim autima da lose voze.
favoritka sa covjeculjkom i kapicom znaci opasnost. Ak ima tenisku lopticu na kuki (paket opreme sport) stajem i pustam ga da ode daleko sto dalje od mene
@iggy: istina