View Single Post
Staro 24.12.2007., 01:03   #8
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Imao sam ga u izboru, no otpao je baš zato što ima izmjenjive baterije. A to mi je onda dodatan trošak u oba slučaja - ako idem na punjač + punjive AAA baterije ili ako ću svako malo kupovati po 5-10kn AAA bateriju. A sumnjam da će jedna ne izmjenjiva baterija, trajati samo 1 godinu.

Trebalo bi napraviti računicu, pa vidjeti jel se isplati

Uglavnom, malo sam čitao po Cafemobilu i slične se bitke vode. Sony je odličan, samo ga SonicStage koči, Creative je isto odličan, no eto, ovdje 2 člana vele da ide dosta na reklamaciju.

Mada imam feeling, da koji god uzmem da ću biti (pre)zadovoljan, opet ne mogu potrošit samo tako pare, bez da prije ne pogledam sve strane (ipak su to moji teško zarađeni novci, a onda se gleda na svaku kunu i svaku prednost/nedostatak ).

EDIT:
Sad sam se sjetio. Bilo je prijašnjih modela Sony-a koji su imali AAA baterije kao pogon, a znam po frendu, da je on komotno slušao po 20h sa jednom baterijom.

I sad se sve svodi na to - koliko uistinu traje baterija kod Sony/Creative-a

Izračunao sam i koliko bi godišnje trebao izdavati za AAA baterije, ako dnevno slušam 2h MP3 player - 243kn ( 1baterija=5kn ) trošak veći

A punjač i 2 AAA punjive baterije bi me došle oko 120-150kn.

EDIT2:
@ Tomy
Ipod shuffle - skuplji od 500kn koliko sam uspio vidjeti.
Vuco je offline   Reply With Quote