View Single Post
Staro 24.12.2007., 00:05   #20
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Hrvoju i tebi mogu predloziti samo jednu stvar. Kupite si pokaze i vozite se ZETom. Necete se nervirati, svađati i ici na zivce drugima u prometu, a jos cete i ustedjeti.

Ljudi moji pa kakav ste to narod? Evo mene je zena prosle zime naguzila, ja sam zakocio pred ležecim i bam. Sva sreca pa nisam maknuo nogu sa kuplunga da ne uhebem mehanizam (il sta vec) i izadjem van. Dobar dan. Dobar dan. Imao sam otraga crticu jedan milimetar koju sam na licu mjesta ispolirao. Ona je imala nosac tablice spigan.

Vidio sam ju u retrovizoru da se sminka, da se zuri i da mi vozi na guzici. Jedino sam ja imao zimske, a ona ljetne i bam.

Dogodilo joj se. Ok nista nije bilo, al sta sam trebao? Zveknut ju nogom stat nasret ceste i derat se STA AKO SU MI PUKLI NOSACI ODBOJNIKA !!! I da se razumijemo ne vozim staru krntiju, a niti nemam novaca za jos jedan takav auto. Sranja se dogadaju, pa sta.

daj skulirajte se ljudi. Ak nisi za biti u prometu vozi se ZETom. Na parkingu te svatko moze ogrebat i sta nikad ne ostavljas auto zato na parkingu??
Fleks je offline   Reply With Quote