View Single Post
Staro 23.12.2007., 18:08   #1
G-lock
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Jel ovo ok ? :)

Pozdrav ljudi.
Evo ipak sam odlucio slozit gaming konfu sad za Bozic. Da ne duljim evo sto sam si naso - ostalo mi vi dopunite pliz

Maticna --- NEZNAM (inace sam dfi nf4 ultra imo do sad i preeeezadovoljan sam bio - pa ako ima neka slicna ploca za am2 predlozite je pliz)

Procesor --- Athlon x2 5000+ black edition (odmah bi ga clocko na 6400+)

Graficka --- Sapphire Ati Radeon 3870,512 gddr3 (pise tak u linksu al kaj nije to gddr4?? ) - I zasto je ge cubeova ista kartica skuplja 300kn?

DDR --- PC6400 Kingmax 1 gb 800Mhz * 3

HDD --- 400gb Western Digital Caviar, SATA , 7200 okr/min

Napajanje --- NEZNAM (iznimno mi je vazno da bude tiho)

Kuciste --- NEZNAM (iznimno mi je vazno da bude tiho)

Za Maticnu + kuciste + napajanje imam 2000 kuna na raspolaganju.

Evo da jos kazem stvarno mi je jako bitno da komp bude gotovo necujan doslovno.Bit ce masina upaljena 0/24 konstantno pa je pozeljno i da trosi sto manje struje (medutim to nije tolko vazno)...
I sad me zanimaju vasa misljenja o ovoj konfi? Da li je ok ovaj hard (jel preglasan il je ok ? )? Slobodno promijenite komponente ako mislite da sam mogo dobit nes bolje od ovog u rangu 3.500 kuna (tolko dode grafa + proc + hdd + 3*ddr).Jel mi treba neki cooler u kucistu ako cu overklokat doticni proc na 6400+ (navodno radi savrseno i sa stock coolerom?)

I takoder da li mi mozete dat neki link da vidim usporedbe kartica (tocnije 8800 gt i ove atijevke) ?

Hvala unaprijed na pomoci.

Pozdrav
G-lock je offline   Reply With Quote