View Single Post
Staro 23.12.2007., 18:07   #10
Voorhees
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Evo danas instalirao novu ver i nije mi jasno zasto je ovo nonstop crveno, sto mu sad smeta. Koji dio nije uspio ukljuciti, jel update, system scan, ili sto?

I jos jedna stvar zelim napraviti sken koji ce se svaki dan vrtiti u 4 u noci, i sad sve je to ljepo podeseno medjutim nekako mi fali ova opcija; sta ako nadje neko djubre na disku? Onda ce izbaciti onaj prozor sto da ucini sa fajlom, clean, quarantene, delete, ignore? Ne nudi tu opciju da podesim da ako nadje nesto proba cleanati, ako ne uspije ignore.

Crveno je jel ti je možda neki modul isključen kao što ti je i BOGDO rekao a može biti i zbog updatea za što je potrebna jelte licenca
Da li su ti svi moduli uključeni provjeri tako da lijevo klikneš na Setup i odmah ispod setupa klikneš na Antivirus and antispyware i desno dobiješ Enable ili Disable opciju za pojedine protekcije
Što se Updejta tiče kad lijevo klikneš na Update desno bi trebala prevladavat plava boja a ne crvena, ako je crvena onda updejt ne radi, ako je narančasta onda dotični update server ne radi

Što se tiče namještanja skeniranja svaki dan u određeno vrijeme, ideš lijevo na Tools i ispod toga klikneš na Scheduler, desno klikneš na Add..., zatim mislim da trebaš izabrati opciju On-demand computer scan pa na Next, to označiš Daily a za Task name recimo upišeš "Svakodnevno skeniranje kante" pa opet klik na Next, zatim odabereš vrijeme recimo kao što si rekao u 04:00
Voorhees je offline   Reply With Quote